ОСТАННІ НОВИНИ

Прокурорів готують до зими: накупили вушанок по 300 грн

|

Генеральна прокуратура України 3-5 липня за результатами тендерів уклала угоди на придбання елементів вбрання на 1,33 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель». Прокурорам купили вушанки з натуральної овчини по 300 гривень, міліціонерам – втричі дешевші із штучного хутра, пишуть  nashigroshi.org

У ТОВ «Монітор» придбано 1 650 шапок-вушанок темно-синього кольору з натуральної овчини по 299 грн.

Для 3 тис прокурорів придбано кашне по 71 грн. Для 7,5 тис юристів та радників юстиції придбано краватки по 42 грн. та знімні погони по 31 грн. за пару. Кошти отримає ТОВ НВП «Тексма».

Нагадаємо, у червні Генпрокуратура також придбала тканини на 2,60 млн грн. У травні Кабінет міністрів вніс зміни до переліку спеціального одягу працівників органів прокуратури. У переліку з’явилось «пальто із суконної тканини темно-синього кольору, прямого силуету, двобортне, із застібкою на три формені ґудзики золотистого кольору, з відкладним коміром та лацканами». Окрім цього у шкіряних черевиках замінили штучне хутро на натуральне, а жінкам постановили носити фетрові капелюшки замість беретів.

В свою чергу Міністерство внутрішніх справ України 1 липня уклало угоду з ТОВ «Тисхутролюкс» на постачання 3765 шапок-вушанок зі штучного хутра на суму 407 тис грн. Шапки чорного кольору придбано по 98 грн., що утричі дешевше від шапок з натурального хутра для прокурорів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *