ОСТАННІ НОВИНИ

Невідомі ріжуть дерева на Дністерській, твердить депутат

|

Депутат Львівської міської ради від партії УДАР Анатолій Крачковський скерував депутатське звернення до міського голови Львова з вимогою надати інформацію про те, хто і за чиїм дозволом зрізує дерева по вул. Дністерській. Про це повідомляє прес-служба ЛОО партії УДАР.
У зверненні депутат повідомляє, що мешканці вулиці Дністерської стурбовані  вирізкою дерев біля ринку по цій вулиці.
«До мене звернулись мешканці вул. Дністерської,  а також працівники ринку по цій вулиці, які стали свідками вирізання дерев сьогодні зранку. Невідомі особи, без спецодягу, який зазвичай носять працівники комунальних підприємств, бензопилою намагались обрізати гілки в дерев, а також зрізати дерева повністю. Поруч знаходились уже зрізані гілки дерев. Запитання мешканців та вимога сказати за чиїм дозволом чи розпорядженням вони зрізають дерева були проігноровані. Після того, як свідки безчинства  повідомили що звернуться у міліцію та міську раду, невідомі втекли», – відзначає Анатолій Крачковський у своєму зверненні.
Депутат також повідомив, що місцеві мешканці інформують, що дерева, якs намагались зрізати, є здоровими, без ознак всихання, та не загрожують безпеці перехожих.
Враховуючи вищезазначене, депутат звернувся до міського голови з проханням надати інформацію, чи були видані розпорядження про санітарну обрізку дерев у згаданому районі.
У випадку ж коли таких розпоряджень не видавали, обранець просить вжити управлінських заходів для припинення самовільного зрізання  дерев.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *