ОСТАННІ НОВИНИ

Хмельницького та Замарстинівську ремонтуватимуть майже до зими

|

У місті тривають активні ремонтні роботи. Як розповів міський голова Львова, сьогодні для проїзду будуть обмежені Ремонтні роботи на вулицях Богдана Хмельницького та Замарстинівській планують закінчити до нового опалювального сезону.Як інформує прес-служба Львівської міської ради, про це журналістам повідомив на брифінгу міський голова Львова Андрій Садовий.

«До кінця тижня там розпочнеться активна ремонтна фаза. Це одна вітка з Городоцькою. Треба максимально використати літній період, а також перші місяці осені, щоб вийти вже в кінці року з нормально відремонтованою ділянкою дороги. Роботи по Європейському  банку мають тривати до кінця  року. Важко сказати конкретний день, бо це мережі. На жаль, у нас були випадки на вул Городоцькій, коли по проекту було одне, а реально виявили інше. Якщо треба, будемо робити коригування. Хочемо закінчити до опалювального сезону” – наголосив мер.

Також він зазначив, що за умови якісного фінансування та впевненості у завершенні робіт вчасно, розпочнуть ремонт вул Героїв УПА. 

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *