ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни візьмуть участь у Юнацькому чемпіонаті світу з легкої атлетики

|

Наступного тижня, з 10 до 14 липня, в Донецьку відбудеться Юнацький чемпіонат світу з легкої атлетики. Львів та область представлятимуть спортсмени Романа Харченко і Петро Чернишенко, інформує прес-служба Львівської міської ради.

Від Федерації легкої атлетики Львівської області участь у чемпіонаті візьмуть вихованка ЛДЮСШ №2, львів’янка Романа Харченко та атлет Самбірської РДЮСШ Петро Чернишенко. Відкриття змагань відбудеться 10 липня о 16:00 годині на РСК «Олімпійський» у Донецьку.

Федерація легкої атлетики Львівської області працює над підготовкою до подачі заявки на проведення у Львові у 2016 році першого Юнацького чемпіонату Європи з легкої атлетики.

Представники Федерації області зазначають, що Львів має прекрасні шанси скористатись досвідом Донецька у підготовці до Юнацького чемпіонату світу з легкої атлетики та оновити і модернізувати легкоатлетичну інфраструктуру стадіонів «Скіф» (основний), ЛНУ ім. І.Франка (розминочний) та «Динамо» (тренувальний), а у перспективі повернути легку атлетику на комунальний стадіон «Україна», який у радянські часи справедливо вважався кращим легкоатлетичним стадіоном Правобережної України і регулярно приймав Чемпіонати та Кубки України та СРСР.

«Сподіваюсь, що вдале проведення з 10 до 14 липня 2013 року в місті Донецьку Юнацького чемпіонату світу з легкої атлетики дозволить Федерації легкої атлетики України спільно із Львівською міською радою підготувати заявку та перемогти у конкурсі на проведення 14-17 липня 2016 року першого Юнацького чемпіонату Європи з легкої атлетики», – зазначає Президент Федерації легкої атлетики Львівської області, заступник голови відділення НОК у Львівській області Олег Немчінов. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *