ОСТАННІ НОВИНИ

Хто допомагає українцям обходити закони і скільки коштують їхні послуги

|

Поки одні люди закони пишуть, інші – знаходять шляхи їх обходу. Так, на сайті приватних оголошень Slando з`явилися пропозиції, в яких пропонують допомогу з вибивання боргів, і навіть способи, як «красти за законом».

Отже, як вирішують складні проблеми:
«Група ДРУЗІВ допоможе Вам вирішити складну проблему в житті. Ми зможемо допомогти Вам тільки в дуже складній і практично безвихідній ситуації. Нас не цікавлять прості справи. З кожним клієнтом робота конфіденційна. Проблем, які не вирішуються, не існує».
У переліку «послуг» значиться: повернення боргу, повернення грошей, у випадку обману при купівлі, стеження і багато іншого.
Якщо у когось право на виїзд з країни було тимчасово обмежено судом, то існує компанія, готова за 8000 гривень вирішити цю проблему.
«Якщо у Вас, несподівано, виникли проблеми на митниці, тоді, для оперативного скасування незаконних рішень, що обмежують свободу переміщень, можна звернутися до партнерів Центру вирішення складних проблем, де нададуть юридичну допомогу позичальникам ,анків й іншим боржникам, право на виїзд за межі України яких було обмежено судом».
Ціна послуг:
Первинна консультація – безкоштовно. Попередня вартість: 8000 гривень. Ціна залежить від складності питання.
Умови оплати:
Перед початком роботи ми підписуємо договір і просимо авансувати накладні видатки . Оплата нашого гонорару – за фактом виконання роботи. Якщо не вирішимо питання – гарантуємо повернення грошей».
Ця ж компанія готова допомогти «красти за законом»:
«Партнери Центру вирішення складних проблем нададуть необхідний комплекс послуг з оформлення, продовження, доповнення дозволу або ліцензії без посередників по всій території України. Якщо у Вас не вистачає ряду позицій з переліку документів, ми вирішимо це питання, все може бути доповнено нашою технікою і фахівцями. Бюджет: від 1800 до 16000 грн. Ціна нашої послуги і повного юридичного супроводу обговорюється в телефонному режимі».

Підзаробити хочуть і спортсмени:
«Колектив спортсменів надає послуги охорони:
• супровід
• охорона масових заходів
• охорона території
• особиста охорона
• фізична охорона
• інша охорона …
Ціна обговорюється при зустрічі».

За гроші українці також можуть отримати фіктивну прописку, або навіть іноземне громадянство:
«Надаємо послуги з оформлення офіційної прописки в Києві для мешканців України та іноземних громадян (резиденти і нерезиденти України) у сфері міграційного права України – оформлення та реєстрація тимчасової та постійної прописки в місті Київ та Київській області для громадян України та іноземців, які проживають на території України .

Вартість послуг з оформлення та реєстрації офіційної прописки в Києві:
1. Прописка в Києві на 6 місяців = від $ 300
(Залежно від району)
2. Прописка в Києві на 1 рік = від $ 500
(Залежно від району)
3. Постійне Київська прописка = від $ 1500
Терміни оформлення прописки: від 3 роб. днів
Можлива реєстрація впродовж одного робочого дня (вартість послуг за домовленістю) ».

Стати громадянином Угорщини можна за € 2300-3300:
«Громадянство Угорщини (Євросоюзу). Реальний термін отримання громадянства Угорщини 5-6 місяців. Вимога – не мати судимостей в Євросоюзі. Якщо у Вас не вистачає якихось документів – нічого страшного: пишіть, допоможемо! Бути присутнім на подачі документів Вам не потрібно, тільки на присязі.
Вартість послуги:
Для мешканців Закарпатської області 2300 євро
Для мешканців інших областей України 3300 євро ».

Скріншот: Slando 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *