ОСТАННІ НОВИНИ

Опозиція спробує «затримати» векселі

|

У Верховній Раді зареєстровано постанову про скасування рішення, що стосується голосування за зміни до Держбюджету у частині вексельних розрахунків

Як повідомили у прес-службі «Батьківщини», відповідну постанову подав народний депутат Юрій Одарченко відразу після прийняття рішення про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2013 рік» (щодо реструктуризації бюджетної заборгованості)».

На його думку, це рішення було ухвалене у зв´язку з грубим порушенням норм чинного законодавства, що є підставою для його скасування. Згідно з нормами Регламенту ВРУ, нардеп вказує на те, що голосування в цілому за ухвалення законопроекту можливе виключно за умови, що від народних депутатів не надійшло жодного зауваження.

«У даному випадку, були заперечення, що робить неможливим голосування за законопроект в цілому», – резюмував нардеп.

За словами Одарченка, враховуючи, що постанова зареєстрована, а закриття пленарної сесії ВРУ буде завтра, 5 липня, то опозиція сподівається на «консервацію» законопроекту.

Як повідомляли «Коментарі», сьогодні Верховна Рада прийняла законопроект, згідно з яким дозволила Кабміну оформляти борги бюджету та відшкодовувати ПДВ векселями строком до 5 років з прибутковістю 5%.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *