ОСТАННІ НОВИНИ

«Рудь» втретє привіз до Львова Свято морозива

|

Це традиційне свято від ТМ «Рудь»-ПАТ  «Житомирський маслозавод» завітало до Львова втретє. Вже зранку мальовничий куточок Шевченківського гаю перетворився у маленьку країну «Рудь». На її гостей, і насамперед на малечу, чекали різноманітні розваги, оригінальні атракціони, веселі клоуни та звірятка і багато-багато морозива.

Гості свята, які брали участь в акції ТМ «Рудь» і збирали упаковки від  морозива, або ж купили його безпосередньо  на святі, могли обміняти його на місцеву  валюту – «рудики». А вже «рудики» можна було обміняти на розваги і  послуги  на будь-який смак.

Організаторами  було підготовано багато цікавого:

оригінальний аквагрим та миттєве тату,

модні зачіски та куточок дитячої творчості,

магазин сувенірів «Рудь» та безпрограшну лотерею,

атракціони «Юний архітектор» та «Впіймай морозиво!»,

«миттєве фото» та інтернет-конкурси,

усілякі розіграші, ігри, розваги від ведучого, веселіх клоунів, слоника Пустунчика, корівки Маняші та велетенського морозива-ріжка.

 

Свято безумовно  сподобалося його найменшим відвідувачам, які радісно підтанцьовували  біля сцени, фотографувалися з клоунами та звірятками і досхочу ласували морозивом.

Родзинкою свята стала акція «Почесний Гість» для користувачів соціальних мереж. Переможець акції, фото якого зібрало найбільшу кількість лайків в альбомі міста на офіційній сторінці бренду «Рудь» в одній з соціальних мереж: FacebookВконтактеОдноклассники, отримав у подарунок ящик морозива.

 

«Кожного  року ми намагаємося догодити нашим  найменшим та найвимогливішим споживачам не тільки своєю продукцією, а й  оригінальними веселощами, конкурсами, розвагами та сюрпризами. Свято Морозива – це гучна подія, яка не тільки дарує радість, але й зближує  родини, створюючи простір для  взаємного спілкування, єднання  та відпочинку. Компанія «Рудь» і надалі продовжуватиме підтримувати традицію Свята Морозива в рамках своїх  соціальних і благодійних програм», – каже Президент ПАТ «Житомирський  маслозавод» Петро Рудь.

Захід відбувався за підтримки народного депутата України Михайла Хміля.

Фото: Львівський портал

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *