ОСТАННІ НОВИНИ

Міліціонер-ґвалтівник погрожує «здати всіх»

|

Підозрюваний у зґвалтуванні капітан міліції Євген Дрижак пригрозив в разі арешту здати своїх колег. Про це на своїй сторінці у  Facebook написав народний депутат від «Батьківщини» Андрій Парубій.

«Ґвалтівник Дрижак поставив ультиматум: якщо його візьмуть, то він усіх здасть! На даний момент більшість співробітників скандального відділення міліції у Врадіївці пишуть заяву про звільнення за власним бажанням», – пише А.Парубій.

Нагадаємо, 26 червня троє чоловіків побили і згвалтували мешканку смт Врадіївка. Постраждала повідомила слідчим, що її побили і зґвалтували два офіцери міліції – лейтенант Дмитро Поліщук і капітан Євген Дрижак. У побитті також брав участь місцевий таксист на прізвище Рябіненко.

Поліщук та Рябіненко були затримані відразу після скоєння злочину, що стосується Дрижака, то він спочатку знаходився на волі, оскільки у нього було алібі.

Обурені тим, що Дрижака не притягують до відповідальності, жителі Врадіївки в ніч на 2 липня розгромили місцевий РВВС.

Сьогодні суд ухвалив рішення заарештувати Дрижака до 15 серпня. Завтра мають бути оприлюднені результати експертизи щодо алібі капітана.

А.Парубій учора був присутній у Врадіївці на мітингу, котрий триває кілька днів поспіль. Мешканці райцентру вимагають відповідного покарання усім зловмисникам. Сьогодні А.Парубій виступав у Верховній раді, де розповів про події у Врадіївці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *