ОСТАННІ НОВИНИ

Бібліотеки Львова виходять зі своїх приміщень на вулиці

|

Провести літо цікаво і з користю мешканцям пропонують публічні бібліотеки Львова. З ініціативи управління культури Львівської міськради у місті діє акція «Зроби собі цікаво!». Відтак, міські бібліотеки виходять на подвір’я і запрошують усіх охочих долучатися до читань просто неба, театралізованих дійств та майстер-класів. Починаючи від 1 липня і аж до кінця літа публічні бібліотеки Львова виходять зі своїх приміщень на вулиці, галявини і майданчики у своїх районах, інформує прес-служба ЛМР.

«Читати – солодко!» – під таким гаслом відбудеться перша акція з серії заходів просто неба «Зроби собі цікаво», що їх проводять публічні бібліотеки Львова. Завтра, 4 липня, об 11:00 на подвір’ї бібліотеки-філії № 37 на вул. Миколайчука, 1 відбудеться відкриття бібліотечного літа.

На усіх, хто завітає на свято «Солодка бібліотека», чекають читання просто неба, стенд з найцікавішими книжками, акція «Бібліотека збирає мрії!» та дитячий театр. Учасники свята ділитимуться власними читацькими знахідками, а за це одержуватимуть солодку винагороду.

Додамо, біля бібліотеки № 37 є вільна територія, яку креативна молодь зможе використати як полотно для тематичного стріт-арту. 

 «Вигадати щось цікаве для себе, для приятелів, для сусідів, зробити щось спільно, з користю і  весело провести літні дні і вечори – у цьому можуть і з радістю будуть допомагати бібліотекарі. Чим? Дуже різним: столами, кріслами, книжками, читаннями, майстер-класами, а може і співами і забавами. Адже бібліотека – це те третє, після роботи і дому, місце, де ми можемо зустрічатися і проводити свій вільний час», – зазначає Ірина Магдиш, заступник начальника управління культури ЛМР. 

Співорганізатором акції виступає громадська ініціатива «Бібліотека на районі». Це об’єднання мешканців, які вирішили допомагати в популяризації та осучасненні публічних бібліотек у «спальних районах» міста.

Довідка

Детальна програма акції «Зроби собі цікаво!» з розподілом по бібліотеках у районах цілого міста розміщена на сайті Центральної бібліотечної системи для дорослих http://cbs.lviv.ua/shho-de-koli

Організатори: Бібліотека для дорослих № 37, Громадська ініціатива «Бібліотека на районі», управління культури ЛМР.

Фото: Львівський портал 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *