ОСТАННІ НОВИНИ

Міліціонера з Врадіївки таки арештували

|

Центральний районний суд Миколаєва в середу заарештував до 15 серпня співробітника Врадіївського районного відділу міліції Євгена Дрижака, підозрюваного в зґвалтуванні й побитті 29-річної Ірини Крашкової у Миколаївській області. Про це поувідомляють Українські Новини.

Як вказано у повідомленні, уддя Іван Дірко підтримав клопотання про утримування підозрюваного в резонансному зґвалтуванні під вартою.

Як повідомляло агентство, раніше прокуратура Миколаївської області направила клопотання в Центральний районний суд Миколаєва із проханням заарештувати Дрижака.

Крім того, обласна прокуратура очікує 4 липня отримати результати експертизи дійсності відеозапису, що підтверджує алібі Дрижака.

Врадіївський районний суд 30 червня виніс рішення про арешт співробітника міліції й ще одного чоловіка, підозрюваних у розбійному нападі, зґвалтуванні й нанесенні тяжких тілесних ушкоджень 29-річній жінці, а 2 липня був затриманий ще один міліціонер, капітан Дрижак, підозрюваний у здійсненні цього злочину.

Раніше Дрижак затверджував, що перебував у момент злочину в райвідділі, що підтверджує відеозапис із камер спостереження.

1 липня жителі Врадіївки прийшли до будівлі місцевої міліції з вимогою заарештувати Дрижака

Виникло протистояння між правоохоронцями й цивільними особами.

13 людей були травмовані після зіткнень між місцевими жителями й міліцією.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *