ОСТАННІ НОВИНИ

Позашляховик збив сім’ю американського дипломата

|

Сьогодні, 2 липня, в Києві від коліс величезного позашляховика мало не загинула жінка і двоє її неповнолітніх дітей. Постраждала – дружина одного з акредитованих в Україні американських дипломатів, пише ПіК.

Надзвичайна ДТП сталася опівдні на розі вулиць Саксаганського й Тарасівської. Як розповіли свідки аварії, водій потужного Хамера, рухаючись по вулиці Тарасівській, повертав на вулицю Саксаганського й наїхав відразу на трьох пішоходів.

Попередньо встановлено, що жінка із двома дітьми переходила вулицю на зелений сигнал світлофора. 44-річну жінку доправили в одну з лікарень Києва із закритою черепно-мозковою травмою, переломом лівої кисті й ушкодженням руки. Хлопчики 2009 і 2006 років народження також опинилися на лікарняних ліжках.

Як розповів на місці ДТП водій джипу, він повертав ліворуч і оглядовість закрила величезна фура, що також виїжджала на вулицю Саксаганського. Через неї він начебто і не побачив пішоходів, що переходили дорогу.

40-річний водій, який був за кермом машини з київською реєстрацією, проживає в Одесі.

Невідомо, як поставляться до такої аргументації  співробітники ДАІ, адже наїзд на людей, що рухались на зелене світло пішохідним переходом, не має виправдань: саме у таких місцях водії повинні бути особливо обережними.

Наразі розпочато розслідування пригоди, що ледь не перетворилася на трагедію.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *