ОСТАННІ НОВИНИ

На Миколаївщині селяни напали на райвідділ міліції

|

Мешканці смт. Врадіївка, райцентру Миколаївської області, напали на місцевий райвідділок міліції. Про це близько 22:00 повідомив на своїй сторінці Facebook опозиційний політик і бізнесмен Аркадій Корнацький.

“Просто зараз понад тисячу мешканців Врадіївки почали громити місцевий райвідділ міліції“, – написав Корнацький.

Близько тисячі людей у Врадіївці з населенням у 8,5 тис. зібралися на площі перед будинком айвідділу міліції. До мітингувальників вийшов голова районної адміністрації Віталій Ростов, а потім і начальник Врадіївського РВВС підполковник міліції Віталій Синицький. Виступ міліціонера жителі Врадіївки освистали.

Посилаючись на слова очевидців, Корнацький стверджує, що причиною нападу стала поява у дверях райвідділку Євгена Дрижака – одного з міліціонерів, якого підозрюють у жорстокому зґвалтуванні.

Після провокації із появою Дрижака у вікна відділку полетіло каміння, яйця та інші предмети. Люди кинулися до дверей райвідділку, а звідти міліціонери почали бризкати із газових балончиків та стріляти“, – повідомив Корнацький, зазначивши, що Дрижак є  хресником керівника обласного управління МВС Валентина Парсенюка, а ще один причетний до цієї справи міліціонер – Дмитро Поліщук, якого наразі утримують під вартою – є племінником прокурора Заводського району міста Миколаєва.

Інформацію про стрілянину у Врадіївці підтверджують кореспонденти місцевого сайту Новости N. За їхньою інформацією у вікна міліцейського будівлі летіли камені, яйця, лунали заклики підпалити будівлю.

Захищаючись, міліціонери застосували балончики зі сльозогінним газом, а потім викинули димову шашку.    Як повідомляє громадська організація “Селянський фронт”, в результаті зіткнення дві людини отримали вогнепальні поранення.   За словами місцевих жителів, в теперішній час штурм райвідділу міліції триває. У будівлі вибито всі вікна та двері, протестуючі захопили кілька приміщень.

За словами Корнацького, у ході сутичок постраждала жінка із дитиною, а в одного з пікетувальників прострілене плече та нога. Постраждалих відправили до лікарні. Тим часом до місця події підтягують додаткові сили міліції та спецпідрозділу “Беркут”.

 ТВі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *