ОСТАННІ НОВИНИ

Міліція нічого не приховує у справі зі штрафмайданчиком - Рудяк

|

Начальник головного управління внутрішніх справ у Львівській області Олександр Рудяк заявляє, що міліція нічого не приховує у справі зникнення майже 150 автомобілів з території штрафмайданчика поблизу Львова.

Як заявив начальник обласної міліції сьогодні на прес-конференції, керівництво управління саме було ініціатором ревізії на арештмайданчику у зв’язку із його закриттям.
«Моніторинг буде закінчено найпізніше 16 липня і, якщо буде необхідність, то ми зустрінемося або ж вас проінформують повідомленням про результати… Міліція нічого не приховує – це планова робота», – наголосив він.

За словами начальника міліції, уже знайдено 70 одиниць транспорту, що зникли з штрафмайданчика. Їх вилучено з різних місць, зокрема, з пунктів здачі металобрухту.
Як повідомив О.Рудяк, прокуратура, що проводить справу, допитала низку осіб, однак поки повідомлення про підозру не вручено нікому.

О.Рудяк також зазначив, що йдеться переважно про автомобілі, які перебували на арештмайданчику з 1997 по 2001 роки. Це автівки, що були речовими доказами у кримінальних справах, після ДТП і більшість з них – фактично стали металобрухтом.

«Той брухт і мотлох важко назвати автомобілями. Престижних іномарок там не було», – зауважив О.Рудяк.

За його словами, штрафмайданчик не був режимним об’єктом і його охороняли вільнонаймані працівники без зброї.

Також він припустив, що до зникнення автомобілів причетні «спеціально навчені люди, які здавали їх в металобрухт». За словами начальника міліції, ця проблема тягнулася декілька років і він сам хоче детально розібратися, що ж там відбувалося.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *