ОСТАННІ НОВИНИ

Міліція підтверджує, що полювання на Золочівщині завершилось вбивством

|

Як повідомив сьогодні під час прес-конференції начальник Головного управління МВСУ у  Львівській області Олександр Рудяк, під час інциденту у Золочівському районі одна особа загинула, а ще одну – було поранено. Останній уже перебуває вдома, передає кореспондент «Львівського порталу»

Відповідаючи на запитання, Олександр Рудяк сказав, що усі учасники інциденту займалися браконьєрством на території мисливського угіддя. Зокрема, при загиблому правоохоронці виявили рушницю.

Водночас головний правоохоронець Львівщини відмовився коментувати інформацію про те, що стрілець є посадовцем районного управління юстиції. «Це громадян України 1973 року народження, житель Золочівського району», – сказав він.

Також на запитання, чи стрілець був на підпитку, О.Рудяк відповів, що це має встановити експертиза.

За словами Рудяка, чоловік, який стріляв начебто у кабана сам побіг надавати допомогу потерпілим. Один з потерпілих отримав поранення у шию, несумісне із життям, відтак помер на місці події. А про характер поранення другого чоловіка – головний правоохоронець Львівщини відмовився розповісти.

Водночас О.Рудяк повідомив, що стосовно цього чоловіка, який стріляв, обрано запобіжний захід – застава у 20 неоподаткованих мінімумів. Порушено кримінальне провадження за статтею «ненавмисне убивство».

 Джерело фото: oreninform

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *