ОСТАННІ НОВИНИ

220 туристів застрягли у львівському аеропорту через несправність літака

|

Із Львівського аеропорту 220 туристів з дітьми відучора не могли вилетіти до Єгипту, пише ZAXID.NET. Пасажири двічі заходили в літак і при вирулюванні на злітну смугу літак зупиняли. О 20.00 рейс на Хургаду таки вилетів, однак орієнтовно в 22.57 літак з туристами приземлився у Львові, оскільки виявили технічні несправності мотора в повітрі і почалася розгерметизація дверей літака.
Про це ZAXID.NET повідомила сестра однієї з пасажирок Ірина Турянська. За її словами, йдеться про клієнтів туроператора Teztour. Туроператор не давав відповіді на жодне запитання пасажирів. Всі відповіді обіцяли надати після 10.00. Однак сьогодні в турагентстві теж не йдуть на конструктивну розмову з пасажирами. У відповідь на прохання ZAXID.NET прокоментувати ситуацію оператор Teztour запевнила, що прес-секретар компанії – у відпустці, а її помічниці “чомусь немає”.
Опівночі працівник МАУ повідомив пасажирам, що вилетіти вдасться тільки вранці. Львів’янам порадили їхати додому.
«Іноземцям, а це велика група громадян Білорусії з дітьми, надано готель. О 6 ранку оголосили реєстрацію на рейс. Літак вилетів о 9 ранку. Наразі ми чекаємо новин», – повідомила Ірина Турянська.
Також, за її словами, у двох пасажирок з 2-річними дітьми зник багаж, як з’ясувалося багаж полетів у Москву.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *