ОСТАННІ НОВИНИ

В Україні можливі територіальні конфлікти – міністр оборони

|

Міністр оборони Павло Лебедєв вважає, що в Україні можливі територіальні конфлікти. Про це він сказав в інтерв`ю газеті Комерсант-Україна.
“За оцінками експертів, у найближчі сім років територіальної цілісності України ніщо не загрожує. Однак можливі територіальні конфлікти, продиктовані економічними мотивами. Втім, мені не хотілося б називати конкретні держави, здатні розв`язати такий конфлікт”, – заявив він.
При цьому, міністр зазначив, що “Міноборони, РНБО, президент як верховний головнокомандуючий уважно відслідковують геополітичну ситуацію, у якій перебуває наша країна”.
“Ми також користуємося напрацюваннями науково-дослідних інститутів. Ми розуміємо, у якому оточенні перебуваємо. З одного боку — країни НАТО, а з іншого — ядерна держава Росія. Виходячи із цих оцінок, було ухвалено рішення, що чисельність армії повинна становити 122 тис. осіб”, – сказав він.
“Зараз вона становить 182 тис. осіб, з яких 70 тис. служать у бойових частинах і 115 тис.- у частинах забезпечення. В 2017 році чисельність армії складе 122 тис. особи, з яких 65 тис. будуть служити в бойових частинах”, – пояснив міністр.
Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *