ОСТАННІ НОВИНИ

У посольстві США нічого не чули про "невиїзного" Тягнибока

|

У посольстві США в Україні заявляють, що не мають заборони на видачу віз для парламентаріїв від партії “Свобода”.
Про це йдеться у переданій агентству УНІАН відділом преси, освіти і культури посольства заяві з приводу чуток про ніби-то заборону на видачу віз.

“Ми оцінюємо прохання про надання віз індивідуально по мірі надходження, керуючись законодавством США. Ми не маємо заборони на парламентаріїв від партії “Свобода”, – зазначається в заяві.

Як повідомляв УНІАН, народний депутат від ВО «Свобода» Ігор Мірошниченко готує звернення до Міністерства закордонних справ України з приводу інформації у деяких ЗМІ про нібито існування рішення Держдепартаменту США про небажаність в`їзду в цю країну його та лідера “Свободи” Олега Тягнибока.

У коментарі УНІАН він сказав: “Зараз готую звернення до МЗС України, щоб вони пояснили інформацію”. При цьому Мірошниченко підкреслив: “Я в США ніколи в житті не був. І ніколи не звертався за візою, бо не було потреби”.

Мірошниченко вважає, що така інформація розповсюджується свідомо, щоб дискредитувати «Свободу».

На його думку, «партію “Свобода» дискредитує в тому числі і МЗС України, і нинішня влада».

«Вони роблять це системно. Поширюється різна неправдива інформація про нас, поширюються різні заяви окремих одіозних політиків Європи і видаються за думку чи то Європарламенту, чи то ПАРЄ, а насправді різні заяви, які дискредитують “Свободу”, розповсюджують представники одіозних політичних сил, які є союзниками Партії регіонів в різних країнах – в Польщі, в Болгарії», – додав депутат.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *