ОСТАННІ НОВИНИ

Кубів замінить Ілика на посаді очільника львівської «Батьківщини»

|

Після доволі складних перемовин об’єднана партія «Батьківщина» визначилася з керівництвом у Львівській області.

Як повідомило «Погляду» інсайдерське джерело у львівському «Фронті змін», обласну організацію партії «Батьківщина» після об’єднання має очолити народний депутат Степан Кубів, який до обрання в парламент очолював обласну організацію «Фронту змін» і очолював виборчий штаб «Батьківщини» в області.

Натомість керівником Львівської міської організації залишиться відомий у місті бізнесмен, екс-депутат міської ради Михайло Мужилівський.

Своєю чергою, народний депутат Роман Ілик, який очолював обласну організацію «Батьківщини» до об’єднання, отримає за своєю квотою кілька посад в організації, включно із посадою заступника.

Цю інформацію частково підтвердив «Погляду» і народний депутат від «Батьківщини», який, втім, вирішив залишатися інкогніто з питань коректності.

«До проведення конференції не пасує озвучувати прізвища. Але призначення керівником ключової організації своєї людини – цілком логічний крок Арсенія Яценюка. Тим більше, шанси Ілика взагалі стали мізерними після того, як він виявився серед тих депутатів, які підписали скандального листа до Тимошенко із застереженнями щодо об’єднання з Яценюком», – зазначив нардеп. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *