ОСТАННІ НОВИНИ

Цими вихідними відбудеться Lviv Dance Event

|

28-30 червня у Львові відбудеться унікальна подія – Lviv Dance Event. На шанувальників  електронної музики чекають виступи понад 20 діджеїв, а також різноманітні заходи від промо-груп, музичних лейблів та івент-агенцій. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради

Під час Lviv Dance Event себе представлять вісім промо-груп та актуальних проектів. Протягом трьох днів у Львові виступлять понад 30 діджеїв та артистів різного жанру з різних міст України.

«Цей проект повинен розкрити Львів як культурну столицю не тільки у ракурсі класичних заходів, таких як джазові чи гастрономічні фестивалі, але й через танцювальну електронну музику. Це особливо популярно у великих європейських столицях: Барселоні (Sonar), Амстердамі (Amsterdam Dance Event – ADE), Берліні (Music Messe). В рамках таких проектів себе представляють різні промо-групи (неформальні творчі об’єднання), музичні лейбли (музичні видавництва), івент-агенції та заклади, які приймають такі заходи, надаючи свої танцювальні майданчики та створюючи необхідні технічні умови», – зазначають організатори Lviv Dance Event.

На сьогоднішній день у проекті беруть участь сім локацій: ресторан-музей «Сало», Рlay Bar, шоу-бар  «0,5», Moloko Club, паті-бар «Propaganda», паб «Luft» та спортивно-розважальний комплекс «Медик».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *