ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова привезли найменше в світі авто (фото)

|

У Львові проходить автофестиваль Leopolis Grand Prix. У рамках фестивалю представили найменший автомобіль у світі Peel P50, що привезли з Великобританії. Один з організаторів фестивалю Андрій Худо під час брифінгу 22 червня повідомив, що авто після фестивалю залишиться у Львові, інформує Zaxid.Net.

„Наші партнери допомогли привезти його до Львова. Потім ми вирішили залишити авто назавжди у Львові і тепер у місті буде такий колоритний автомобіль”, – додав Худо.

Зараз найменший у світі автомобіль експонується на пл. Ринок.


Додамо, у зв’язку з проведенням фестивалю ретро-автомобілів Leopolis Grand Prix сьогодні з 10:00 до 18:00 закриють для проїзду вул. Стрийську на ділянці від Стрийського ринку і до Монументу Слави, вул. Гвардійську та Вітовського і частину пл. І.Франка.

Нагадаємо, сьогодні у Львові другий день фестивалю ретро-автомобілів Leopolis Grand Prix. На «Львівському трикутнику» стартували ретро-перегони.

 Відтак, організовано реверсний рух по правій стороні пр Свободи. Буде закрито ліву сторону проспекту Свободи.

Також сьогодні Львовом також проїдуть учасники ралі «Пекін-Париж», а це – 96 ретро-автівок, які упродовж 25 днів мандрували Європою й Азією. З цього приводу буде тимчасово обмежено рух транспорту.

Нагадаємо, сьогодні у другий день фестивалю Leopolis Grand Prix розпочалися перегони історичних автомобілів на львівському трикутнику (вул. Стрийська-Вітовського-Гвардійська).

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *