ОСТАННІ НОВИНИ

На Дрогобиччині через ями люди перекривали дорогу

|

Сьогодні у селі Лужок Дрогобицького району люди вийшли на мирну акцію – вони перекрили дорогу в знак протесту через бездоріжжя. Про це пише «Трускавецький вісник».
Ходячи без зупинки по пішохідному переході, мітингувальники таким чином майже на 2 години перекрили автодорогу «Самбір-Дрогобич», яка на нинішній день перебуває в жалюгідному стані. Відтак, вимушену зупинку робили автобуси, вантажний транспорт та легковики, пише «Новий погляд».
На запрошення громад, які організували захід, у село Лужок прибули помічники народного депутата України Романа Ілика, депутат Львівської облради Михайло Задорожний та заступник голови РДА Іван Мізерник. Представники райавтодору та Служби автомобільних доріг захід проігнорували. Хоча, фактично, причина людського невдоволення – їх бездіяльність.
Непорозуміння виникли з паперами – позаяк райдержадміністрація відмовилась реєструвати лист ініціативної групи, натомість у міліції стверджували, що захід незаконний. Однак дозволили цей захід сільські ради Новошич і Лужка, на території яких хода, власне, й відбувалася. А, отже, претензій жодних із цього приводу виникати не мало б. Завершилась акція спільною молитвою.

Фото: «Трускавецький вісник» 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *