Львівська залізниця прийме фінальний турнір Спартакіади залізничників

|

На залізницях України вже старувала VIII галузева Спартакіада, фінал якої цьогоріч випала честь приймати Львівській магістралі. Про це повідомляє прес-центр Держаного територіально-галузевого об’єднання «Львівська залізниця»

Основна мета цих традиційних для залізничників змагань – популяризація здорового способу життя, а також розвиток спортивно-масової роботи на залізничному транспорті, зміцнення здоров’я та організація активного відпочинку працівників галузі, підвищення продуктивності праці.

Як і щороку, змагання відбуватимуться у шести видах спорту: армрестлінг, міні-футбол, гирьовий спорт, настільний теніс, шахи та волейбол. А сам спортивний турнір розділено на три етапи: перший – змагання у дирекціях залізничних перевезень, другий – на залізницях серед переможців першого етапу, третій – фінальні змагання між збірними залізниць України, до яких увійдуть спортсмени та команди, які стали переможцями другого етапу.

Фінальні змагання VIII галузевої Спартакіади відбудуться з 2 по 4 серпня на базі дорожнього фізкультурно-спортивного клубу «Локомотив» ДТГО «Львівська залізниця».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *