ОСТАННІ НОВИНИ

Львів`яни вже зібрали на стовпчики проти хамів на авто 10 тисяч гривень

|

Громадський рух львів’ян «Дайте пройти!» за чотири дні встиг зібрати серед львів’ян 10 тисяч гривень. На ці кошти активісти закуплять стовпці, які блокуватимуть рух автомобілів і не дозволять паркуватися на тротуарах, повідомляє радіо «Львівська хвиля».

Стовпчики мають відгородити хідники від стихійного та хамського паркування.

 «Насправді нас дуже здивувала активність львів`ян, які долучаються до акції. Оскільки минуло 4 дні зі старту акції, а ми маємо понад 10 тисяч гривень. Це більше, ніж 60% всієї суми. Кожен дає стільки, скільки може – від кількох десятків гривень до кількох сотень. Мабуть, ця тема і ця проблема близька великій кількості мешканців міста», – каже  активіст руху «Дайте пройти!» Левко Стек.

Стовпці, на які збирають гроші хлопці, мають встановити  на п’ятьох вулицях Львова: на перехресті Руської і Підвальної, Гнатюка, Менцинського, Курбаса та Дудаєва. Аби це зробити, потрібно всього 15 тисяч гривень.

З деталями ініціативи “Сто 100впців для міста Львів”, можна ознайомитись у цій публікації, а також у відеоролику. Ролик за одну хвилину демонструє гнітючу різницю між вулицями західноєвропейських міст та Львовом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *