ОСТАННІ НОВИНИ

На вулиці Чукаріна,1а міняють аварійну тепломережу

|

У ЛМКП «Львівтеплоенерго» триває літня ремонтна кампанія. У кожному районі міста проводяться ремонтні роботи на об’єктах теплопостачання. Левова частка ремонтних робіт припадає на заміну аварійних та зношених теплових мереж, інформує прес-служба Львівської міськради.

На балансі ЛМКП «Львівтеплоенерго» знаходиться 433 км теплових мереж. Більша частина з них потребує заміни, адже термін експлуатації труби становить в середньому 25 років. Лише під час гідравліки тепломереж Сихівського РТМ було виявлено 16 поривів.

Сьогодні завершуються ремонтні роботи по заміні магістральної теплової мережі на вул. Чукаріна,1а – Хоткевича,30. Тут буде поміняно 340 м труби діаметром 273 мм. Труби міняють на попередньо ізольовані. Вартість робіт становить 840 тис. грн.

«Зараз погода дозволяє проводити ремонтні роботи по заміні теплових мереж та ліквідації поривів і пошкоджень на трубопроводах. Завдяки тому, що мешканці літом платять постійну частину двоставкового тарифу, маємо змогу акумулювати і вкладати кошти в теплові мережі, адже саме тут «Львівтеплоенерго» несе найбільші втрати. Цього року плануємо замінити більше19 кмтеплових мереж різного діаметру. Роботи проводимо силами і коштом підприємства», – розповідають тепловики.

Ремонтні роботи по заміні теплових мереж також проводяться на вул. Вулецькій, Горбачевського, Стрийській, Торфяній,4, Науковій,21, Хвильового,31-33, Мазепи,3, Щурата,11-16, Липовій Алеї,11, Пимоненка15, Освицькій,3-5.

Крім заміни теплових мереж тепловики проводять ремонти на котельнях, бойлерних. Масштабні ремонтні роботи проводяться на найбільшому об’єкті теплопостачання, який знаходить на балансі ЛМКП «Львівтеплоенерго» – ТЕЦ-1. Згідно інвестиційної програми затвердженої НКРЕ на цього річні ремонтні роботи на ТЕЦ-1 буде витрачено більше 14 млн. грн. Натомість у всю ремонтну кампанію «Львівтеплоенерго» планує вкласти близько 37 млн. грн.

Фото: Львівська міська рада  

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *