ОСТАННІ НОВИНИ

На Свято музики у Львові відбудеться понад 40 концертів

|

У п’ятницю, 21 червня, Львів вперше приєднається Свята музики, яке відбувається у понад 100 країнах і 500 містах. За даними прес-служби Львівської міської ради, з 16:00 до 22:00 відбудеться понад 40 безкоштовних концертів у різних куточках Львова.

Організатори пропонують львів’янам музикувати разом та закликають долучатися музичні гурти та усіх тих, хто володіє грою на музичному інструменті на будь-якому рівні – участь можуть брати як професіонали, так і аматори. Ідея Свята є надзвичайно простою і захопливою – святкування музики наживо в будь-яких її проявах, відкрито для людей в громадському просторі міста.

День Музики є подією, яка відбувається передовсім просто неба – на вулицях, площах, у скверах, парках. Це нагода відкрити місця, які не є традиційними концертними майданчиками.

Детальна програма, список учасників і локацій на сайті: www.fetedelamusique.lviv.ua

Свято Музики було започатковано у Франції 1982 року, де одразу ж отримало шалений успіх, а масштабного міжнародного розголосу здобуло 1985-го – з Європейським роком музики.  1987 року святкування відбулись у 50 країнах, а торік Свято Музики відзначали вже у 514 містах зі 104 країн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *