ОСТАННІ НОВИНИ

Археологічні дослідження на Пекарській пропонують провести до липня

|

Як розповів голова Личаківської районної адмінінстрації Іван Лозинський, археологічні дослідження на вул.Пекарській археологіам пропонують провести до 1 липня цього року.  Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

«В центральній частині міста можна копати будь-де і знайти ті чи інші артефакти. Така історія. Така специфіка всіх історичних міст світу. Я зацікавлений, щоб якомога глибше це все пізнати і зрозуміти. Але я також буду просити археологів мати повагу до ремонтників, щоб ми вклались у графіки», – розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

«Поки угода з археологами не укладена. Вже тиджень вони ні угоди на підпис не приносять, ні робіт не проводять. Ми пропонуємо їм закінчити дослідження до 1 липня, щоб ремонтники продовжили свої роботи», – зазначив Іван Лозинський.

За його словами, роботи на ремонтні роботи на вулиці тривають, за винятком ділянки довжиною 30м, де мають провести археологічні дослідження.

Нагадаємо, вул.Пекарську ремонтують на ділянці від вул.Туган-Барановського до вул.Чехова.

На цій ділянці львівський журналіст Дмитро Кумар знайшов рештки бізонів і турів, якіц зникли 400 років тому, а таккож залишки посуду.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *