ОСТАННІ НОВИНИ

Польський гурт Karbido представить львів’янам унікальний аудіо перфомансом "Столик"

|

У рамках міні-туру польський гурт Karbido відвідає три українських міста – Одеса, Київ, Львів, зі своїм унікальним аудіо перфомансом “Столик”, що вже понад шість років збирає захоплені відгуки та найвищі нагороди музичних фестивалів по всьому світу. Про це повідомляють організатори заходу

У Львові польський гурт виступить 19 червня о 19.30 на сцені Львівського академічного театру імені Леся Курбаса (вул. Леся Курбаса, 3).

«Чотири сторони світу. Четверо при столі. Щоб вирушити у подорож кудись за обрій, до місця, в якому зустрічаються і змішуються між собою всі мелодії світу, не потрібно слів і складних костюмів, народних оркестрів і церковних хорів. Вистачає чотирьох музикантів і дерев’яного стола, який відгукується на кожен дотик.

Година надзвичайної музики. Проект світового рівня — абсолютний музичний авангард, доказ того що в музиці нас може обмежувати лише наша власна уява. Спеціально сконструйований стіл стає інструментом — звуки, які музиканти видобувають з нього, використовуючи ножі, склянки, палички, смички і закамуфльовані струни, захоплюють. Karbido грають музичний спектакль, створюючи з мимовільного, бездумного постукування по столі власну добірку ритмів, повну натяків на культурні архетипи різних сторін світу», – зазначають організатори заходу.

Майже 200 показів у Польщі, а також Німеччині, Франції, Нідерландах, Іспанії, Ізраїлі, Ірландії, Великобританії, Австралії, Гонгконгу та ін. Серед останніх нагород — за кращий перформанс на фестивалі FRINGE WORLD (Перт, Австралія, 2012) і приз глядацьких симпатій на міжнародному театральному фестивалі FADJR (Тегеран, Іран, 2010).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *