ОСТАННІ НОВИНИ

Вахтанг Кіпіані прочитає у Львові лекцію про «минуле як майбутнє»

|

Вуличний університет продовжує другий навчальний сезон. Так, у середу, 19 червня, з ініціативи ГО «ІДЕА-Разом», відбудеться друга лекція проекту. Головний редактор сайту “Історична правда” Вахтанг Кіпіані проведе заняття на тему: «Минуле як майбутнє». Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради

На думку журналіста, якщо українці хочуть жити в одній країні, то вони повинні стати терпимішими в питаннях, які їх розділяють. Зокрема, у питаннях історії та національної пам’яті. Запорука збереження держави – у відмові від тоталітарних практик. Про це та багато іншого можна буде почути на лекції Вахтанга Кіпіані у середу о18:00 у Парку імені Івана Франка на вулиці Університетській.

Нагадаємо, перший семестр Вуличного університету успішно минув протягом травня-жовтня 2012 року. 10 лекцій, що вже відбулися, відвідало більше 1000 осіб. Лекції читали Ярослав Грицак, Мирослав Маринович, Василь Шкляр, Керол Бейлі та інші.

Вуличний університет у Львові – освітня ініціатива ГО «ІДЕА-Разом» у форматі «+знання, -стіни». Лекції, які читають авторитетні у певній галузі особи, проводять просто неба у парку імені Івана Франка. Слухачем ВУ може стати будь-хто зацікавлений.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *