ОСТАННІ НОВИНИ

Луценко не є моральним авторитетом для «генератора тушок»

|

Народний депутат України Микола Мартиненко заявив, що Юрій Луценко не має морального права засуджувати когось 

Крім того, Мартиненко заявив, що на цьому етапі вирішив не вступати в об’єднану партію «Батьківщина», передає «Інтерфакс-Україна».

«Я вирішив взяти паузу в цьому питанні. Я не хотів давати жодних приводів для спекуляцій довкола свого імені з боку тих, хто торпедував процес об’єднання. Вважаю, що створення потужної опозиційної партії є пріоритетним для перемоги опозиції і цьому все має бути підпорядковане», – прокоментував він своє невходження в партію «Батьківщина».

Відповідаючи на запитання про пропозицію Юрія Луценка «виключити Мартиненка як генератора тушок», він зазначив, що Луценко має право на свою думку, але не має морального права засуджувати когось, враховуючи його політичну історію та його відповідальність за формування цілої групи тушок з «Народної самооборони» в минулому скликанні парламенту.

«У моєму політичному житті нічого не змінилося. Я й далі працюю в опозиції у складі фракції «Батьківщина», підтримую лідера фракції Арсенія Яценюка, беру участь у роботі опозиції загалом і «Батьківщини» зокрема», – підкреслив Мартиненко.

Як повідомляли «Коментарі», сьогодні в ході об’єднавчого з’їзду «Батьківщини» екс-глава МВС Юрій Луценко назвав Мартиненка «генератором тушок» і закликав їх позбутися.

 Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *