ОСТАННІ НОВИНИ

Цьогоріч в області виробили сільськогосподарської продукції на 946,7 млн.грн.

|

У цьому році зберігається позитивна динаміка нарощення обсягів виробництва у Львівській області. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації, посилаючись на департамент агропромислового розвитку

За даними департаменту, протягом січня – квітня 2013 року сільськогосподарськими товаровиробниками області вироблено сільськогосподарської продукції (у постійних цінах 2010 року) на 946,7 млн.грн.

За словами директора зазначеного департаменту Миколи Довби індекс обсягу сільськогосподарського виробництва до аналогічного періоду попереднього року склав 102,1%, в тому числі у сільськогосподарських підприємствах 104,7%, в господарствах населення 100,9%.

«Питома вага сільськогосподарських підприємств у загальному обсязі виробництва складає 32% і збільшилася до аналогічного періоду попереднього року на 0,8%», – повідомив М.Довба.

Загалом, приріст обсягів валового виробництва забезпечено за рахунок  нарощення виробництва м’яса на 6,4 тис.тонн (14,2%), молока на 1,4 тис.тонн (0,9%), яєць на 2,1 млн.штук (1,3%).

Варто зазначити, що збільшення обсягів виробництва усіх видів продукції тваринництва відбулося в обох базових категоріях господарств.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *