ОСТАННІ НОВИНИ

Рибак готовий налити опозиції для розблокування Ради

|

Голова ВР України Володимир Рибак упевнений, що вже у вівторок український парламент розблокують, і він працюватиме в спокійному режимі

Про це він заявив журналістам у ході робочої поїздки до Криму, передає сайт «Крим.Коментарі».

«Парламент працюватиме, причому весь. Я не новачок у парламенті, різні ситуації були, але сідали за стіл, під ранок домовлялися і йшли працювати. Я думаю, і тут ми притремося», – заявив Рибак.

За його словами, для того, щоб фракції домовилися між собою він готовий надати всі умови: «Вам чай треба? Я чай дам! Вам печиво треба? Я вам усе дам. Тільки домовляйтеся».

Як зазначив спікер, через опозицію йому доводитися вже вислуховувати нападки і від більшості.

«Більшість на мене лається. Каже, ми вас обрали, а ви віддаєте все опозиції. Я хочу, щоб були рівні умови, – сказав Рибак. – У чому складність? Дві третини парламенту України – це нові люди. В опозиції більшість, як кажуть, прибігли з мітингів і сіли у вищий законодавчий орган країни. Але я кажу, парламент буде працювати. Знайдемо спільну мову».

Нагадаємо, сьогодні глава українського парламенту прибув до Криму на ІХ Український муніципальний форум Асоціації міст України, що проходив у Ялті. Після цього Рибак провів зустріч з керівництвом автономії у стінах кримського парламенту.

 Джерело фото: Наталя Ільїна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *