ОСТАННІ НОВИНИ

У власність територіальної громади Львова передано ще один гуртожиток

|

Сьогодні, 12 червня, на засіданні виконкому Львівської міськради у власність територіальної громади Львова від ВАТ “Будівельно-монтажне підприємство побуту” було прийнято гуртожиток, що розташований за адресою: вул. Зелена, 253. Про це повідомив депутат Львівської міської ради від Всеукраїнського об`єднання “Свобода” Василь Горон.

Свободівець нагадав, що 11 квітня цьогоріч під час сесії Львівської міськради він зачитав звернення до міського голови Львова з приводу проблемної ситуації, яка склалася навколо передачі в комунальну власність міста гуртожитку за адресою: вул. Зелена 253.

“Використовуючи затримку в процесі передачі гуртожитку у власність міста балансоутримувач вирішив спекулювати довкола цієї проблеми: узгодив із директором департаменту містобудування міськради надбудову ще двох поверхів, що створило соціяльну напругу серед 117-ти жителів гуртожитку. Мешканці звернулися до мене як депутата цього мажоритарного округу з проханням втрутитися в конфліктну ситуацію. Впродовж останніх 2-х місяців я ініціював численні наради щодо цієї проблематики, що дозволило не тільки переламати затяжний процес передачі гуртожитку, але й розв`язати проблему щодо подачі тепла у гуртожиток шляхом передачі прибудинкової котельні на баланс міста”, – розповів Василь Горон.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *