ОСТАННІ НОВИНИ

СБУ затримала у Львові п`яного “терориста”

|

7 червня о восьмій годині вечора до Управління СБУ у Львівській області надійшла інформація про те, що особа, яка представилася «майором» МВС України повідомила, що групою осіб у Львові нібито готується терористичний акт стосовно Президента України. Про це інформує прес-служба УСБУ у Львівській області.

Працівники СБУ встановили та затримали аноніма. Ним виявився 33-річний мешканець Львова, якого раніше вже притягували до кримінальної відповідальності.

Як вказано у повідомленні, правопорушник пояснив правоохоронцям, що здійснив анонімний телефонний дзвінок, аби перевірити ефективність роботи правоохоронних органів. Реальних намірів та можливостей для реалізації протиправних дій він не мав, а діяв у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Слідчим відділом Управління СБУ за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об`єктів власності) Кримінального кодексу України та скеровано до органів прокуратури.

Джерело фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *