ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові звільнили водія маршрутки, який не підібрав пенсіонерів

|

Водій, який не підібрав пенсіонерів на зупинці, звільнений. Про це заявив голова Асоціації перевізників Іван Велійка, інформує прес-служба ЛОО ВГО «Всеукраїнська Асоціація Автомобільних Перевізників».
Звільнення водія-хама стало реакцією на скаргу одного з пасажирів до асоціації.
«Їхав я сьогодні в маршрутці ВС 2810…Так от, водій, мало того, що дуже спішив на зупинках і підбирав пасажирів просто на ходу, так ще й на Чорновола, протягнув автобус метрів 10 далі, бо на зупинці стояло двоє пенсіонерів. Вони добігали. Я, виходячи через задні двері, попросив водія зачекати. Він навіть не звернув уваги. Пару раз газанув, даючи зрозуміти, що вже їде. Я вийшов але ще тримаючи двері просив його зачекати. Та марно… Пенсіонери не встигли. Жінка плакала…», – написав небайдужий пасажир маршрутки і пообіцяв ще звернутись на гарячу лінію міста.

Реакція Асоціації була практично миттєвою. «Ми з`ясували, що це є водій 37-го маршруту АТП-1. Здзвонився із керівником підприємства, вирішили, що шофер за таку неповагу до пасажирів, зокрема до старших людей, буде звільнений», – заявив голова Асоціації перевізників Іван Велійка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *