ОСТАННІ НОВИНИ

У літаку під Києвом розбився високопосадовець

|

Внаслідок авіакатастрофи спортивно-тренувального літака “Як-52” біля аеродрому “Чайка” постраждав 60-річний генерал-майор у запасі, перший заступник голови Державної міграційної служби Віктор Шейбут.

Як повідомляє ВВС з посиланням на інформацією ЗМІ, після аварії за життя чиновника лікарі боролися впродовж декількох годин.

Наразі медики утримуються від будь-яких прогнозів.

Як відомо, 8 червня під Києвом біля аеродрому “Чайка” розбився спортивно-тренувальний літак “Як-52”. Пілот не вижив, курсант з численними травмами був доправлений до лікарні.

Розслідування події здійснює комісія Національного бюро розслідувань авіаційних подій та інцидентів з цивільними повітряними суднами.

За даними прокуратури, літак виконував ознайомлювальний політ. На висоті 200 м у повітряного судна відмовив двигун, машина ввійшла в піке й упала поблизу аеродрому.

За фактом аварії прокуратурою Київської області розпочато досудове розслідування за ч. 3 ст. 276 Кримінального кодексу України – порушення працівником повітряного транспорту правил безпеки руху або експлуатації повітряного транспорту, що спричинило загибель людей.

Українська правда

Фото: ГУ МНС у Києві

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *