ОСТАННІ НОВИНИ

Мільйони українців зметуть антинародну владу, - Тягнибок

|

“Громада має виявити свій протест! Мільйони українців, які вийдуть на майдани, коли прийде час, зметуть антинародну владу. Ми у жодному разі не повинні опускати руки, а маємо боротися до кінця, бо наша боротьба – справедлива. Ми боремося за своє, ми прагнемо справедливости і правди”. Про це 9 червня 2013 року на мітингу у Хмельницькому в рамках загальнонаціональної акції “Вставай, Україно!” завив лідер Всеукраїнського об`єднання “Свобода” Олег Тягнибок.

Виступаючи на майдані Незалежности у Хмельницькому перед учасниками 8-тисячного мітингу опозиційних сил, очільник Всеукраїнського об`єднання “Свободи” Олег Тягнибок заявив: “Головне завдання, яке нині є перед опозиційними силами, – усунути від влади антинародний режим Януковича і надалі не допустити реваншу антиукраїнських сил. Це прагнення повністю підтримує громада в усіх містах, де відбувалася акція “Вставай, Україно!”. І у Донецьку, і у Львові громадяни солідарні – антиукраїнську владу потрібно негайно гнати геть!”. Сьогодні влада “регіоналів” відверто знущається на українцями. “Пакращєння”, яке вони декларують, призводить до закриття шкіл, повного руйнування медичної галузі, нищення середнього класу, катастрофічного падіння рівня життя пересічного українця, глузування з наших національних цінностей. Владі абсолютно байдуже до наших проблем, їм байдуже, як ми живемо. Працездатні українці в умовах панування антинаціонального режиму змушенні перебиватися по всьому світу, заробляючи на хліб. Чи має в такому разі держава перспективу?

Ця банда, яка п`є кров з українців, руйнує державу. Вони розвалюють її як інституцію, узурпувавши усі гілки влади, знищуючи місцеве самоврядування. Вони руйнують основи українського народовладдя, позбавляючи місцеві громади будь-якої влади. Кожного року десятки мільярдів гривень вивозять з України. У парламенті вони не голосують за скасування так званої “пенсійної реформи”, не голосують за розірвання угод з офшорами. А зараз вони запустили нову технологію – усіх, хто носить вишиванку чи розмовляє українською, усіх, хто протестує проти політики Партії регіонів – називають “фашистами”. І роблять усе це вони для того, аби відволікти увагу від реальних проблем. А ми боремося і будемо боротися за своє право на достойне життя на своїй землі!”.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *