ОСТАННІ НОВИНИ

Вілкул пообіцяв відремонтувати до кінця року менш ніж 1% доріг

|

 В Україні до кінця року відремонтують 1,4 тис. км доріг і профінансують виконання різного роду робіт на 600 об´єктах дорожньої інфраструктури

Про це повідомив віце-прем´єр міністр Олександр Вілкул у своїй статті «Україна: на шляху до нової якості дорожньої інфраструктури», опублікованій в газеті «Дзеркало тижня».

 «Цього року ми домоглися фінансування близько 600 об´єктів дорожньої інфраструктури. Це значить буде реконструйовано та відремонтовано 1400 км доріг. Для проведення дорожніх робіт та будівництва мостів буде виділено 4,4 млрд  грн», – повідомив віце-прем´єр.

За інформацією віце-прем´єра, продовжаться роботи з будівництва автомагістралі з двома мостами через Дніпро в Запоріжжі, а також з будівництва 7 об´їзних доріг в Сімферополі, Лубнах, Дніпропетровську, Рені, Знам´янці, Донецьку та Дунаївцях. Також до кінця року дорожні служби капітально відремонтують 34 км автодороги Київ-Ковель-Ягодин, а також 57 км автодороги Київ – Харків – Довжанський (на ділянці між Полтавою і Лубнами).

«Цього року завершиться реконструкція ділянки 13,7 км автошляху Донецьк – Дніпропетровськ і розпочата реконструкція і ремонт ділянки автодороги Донецьк – Луганськ», – зазначив Олександр Вілкул.

Як повідомляли «Коментарі», в Україні всього близько 170 тис. км доріг. З них доріг державного значення 52 тис. км, ще 117,7 тис. км – дороги місцевого значення.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *