ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові не знайдеться зрадника, який би зайняв місце Вакарчука в ЛНУ

|

Міністерству освіти буде не просто знайти серед місцевих зрадника, який займе посаду ректора ЛНУ, а парашутисти там не приживуться. Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат Віктор Балога.

«За моєю інформацією зараз ведуться розмови з багатьма людьми щодо заходу на в. о. з прицілом на посаду ректора. Зрозуміло, що ніхто на таке не погоджується. А Табачник, як «справжній чоловік», боїться і буде боятися Вакарчука на будь-якій посаді в системі освіти і робить усе, щоб він не повернувся в університет», – зазначив Балога.

Також він висловив переконання, що Львів підтримає Вакарчука.

«Не сумніваюся, що Міністерству освіти буде непросто знайти серед місцевих зрадника, який займе посаду ректора ЛНУ, а парашутисти там не приживуться. А міністру освіти бажаю сили і розуму, бо ці його розборки з Вакарчуком трохи нагадують слабака в пісочниці», – написав він.

Нагадаємо, 20 травня цього року завершився термін контракту Івана Вакарчука на посаді ректора Львівського національного університету ім. Івана Франка. Відтоді університет залишається без ректора.

6 червня студенти ЛНУ ім. І. Франка із гаслами «Табачника геть!» мітингували під стінами рідного вишу, вимагаючи призначити ректором університету Івана Вакарчука.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *