ОСТАННІ НОВИНИ

Глава УГКЦ Блаженніший Святослав запросив вірян до спільного святкування хрещення Русі в серпні

|

У Львові тривають заходи в рамках «Ночі храмів». До спільної молитви сьогодні у Вірменській церкві долучився і Глава УГКЦ Святослав (Шевчук). Участь в екуменічний молитві також взяли Швейцарський кардинал РКЦ Курт Кох, архієпископ Української єпархії Вірменської апостольської церкви Григоріс (Буніатян), архієпископ Львівський РКЦ Мечислав (Мокшицький). Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Цього вечора буде ще відвідування Храму святих Апостолів Петра і Павла (гарнізонного храму). Відвідування у значенні пізнавання його архітектури. Завтра в цьому ж гарнізонному храмі буде спільна молитва. Раніше ще буде лекція. Архітектура, культура та навчання», – розповів отець Гжегож Драус.

Також Глава УГКЦ Блаженніший Святослав (Шемчук) запросив усіх вірян до спільного святкування хрещення Русі.

«Ми будемо святкувати хрещення Русі у серпні. Будемо освячувати Патріарший собор у Києві. Буде всецерковна проща наших вірян, це буде свято – 18 серпня цього року. Точно знаємо, що на наші святкування прибуде особистий Посланець Папи, який буде представляти Святійшого отця між нами. Очевидно, що Святійший отець скерує до нас своє слово», – розповів Глава УГКЦ Блаженніший Святослав (Шевчук).

Нагадаємо, вперше у Львові, а вдруге в містах України «Католицьке Радіо Родина» спільно з представниками Української Греко-Католицької Церкви, Римо-Католицької Церкви і Вірменської апостольської Церкви в Україні 7-9 червняорганізовують Європейські Дні Християнської Спадщини «Ночі Храмів».

Програма заходів в рамках проекту «Ніч Храмів» тут. 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *