ОСТАННІ НОВИНИ

Стартовий рейтинг єдиного кандидата від опозиції має бути 30% - Луценко

|

Екс-глава МВС Юрій Луценко наполягає на необхідності висунення єдиного кандидата від опозиції на наступних президентських виборах.

Про це він сказав журналістам, коментуючи події 18 травня в Києві на мітингу опозиції та побиття журналістів.

“Те, що відбулося з Ольгою Сніцарчук, дозволило суспільству зазирнути в шпарину і побачити, що готується у 2015 році. Це їхній план (влади. – УП.) задіяння гопників під прикриттям міліції, зрозумілий вже зараз”, – сказав Луценко.

“Тепер ви знаєте, що вибори готуються в стилі так звана стабільність проти нею ж  (владою. – УП.) організованих хвилювань так званого фашизму. І все це буде відбуватися під прикриттям спецпідрозділів”, – зауважив Луценко.

“Я вважаю, що влада відчуває повну безкарність і відповіддю на це може бути лише одне – єдиний кандидат в президенти від опозиції зі стартовим рейтингом 30%”, – додав Луценко.

“Тоді, вибачте, менти почнуть сачкувати, чиновники – зливати інформацію, а олігархи – розкладати яйця в різні кошики. Тоді у народа буде можливість обрати нову владу”, – упевнений Луценко.

“А якщо ж самовдоволена опозиція буде знову йти врозчепірку, то нажаль, матиме величезні проблеми у 2015 році і далі”, – підкреслив екс-глава МВС.

Як відомо, 18 травня група спортивних молодих людей під час мітингу опозиції  на Софійській площі влаштували бійку з націоналістами. Міліція в ці події не втручалася. Бійку почали знімати кореспондент  “5 каналу” Ольга Сніцарчук і фотокореспондент “Ъ” Владислав Содель. Це не сподобалось молодикам, і вони побили журналістів до крові.

В результаті суспільного розголосу МВС почало службове розслідування з приводу бездіяльності своїх співробітників під час побиття журналістів.

Українська правда

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *