ОСТАННІ НОВИНИ

Експерти обговорили розвиток Карпатського єврорегіону

|

У Львівській обласній раді представники України, Польщі, Чехії і Словаччини обговорювали перспективи створення мережі агенцій місцевого та регіонального розвитку Карпатського єврорегіону. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної ради.

У рамках конференції “Агенції місцевого та регіонального розвитку Карпатського єврорегіону: розбудова потенціалу шляхом партнерства” виконавчий директор Асоціації органів місцевого самоврядування „Єврорегіон Карпати – Україна” Галина Литвин презентувала проект «Мережа місцевого розвитку Карпатського Єврорегіону – можливості для Україна», а також ініціативу створення мережі агенцій місцевого розвитку Карпатського Єврорегіону.

Під час конференції представники органів місцевого самоврядування, громадського сектору, експерти та науковці Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей України, Польщі, Чехії, Словаччини обговорили актуальні питання регіонального розвитку та кращих практик його інституційного забезпечення, можливостей співпраці агенцій місцевого та регіонального розвитку задля посилення їх інституційної спроможності.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *