ОСТАННІ НОВИНИ

Місто не погоджується на три гривні за проїзд у маршрутках

|

Заступник начальника управління транспорту та зв’язку  ЛМР Олег Вілюра зазначає, що робоча група дала рекомендації переглядати тарифи на проїзд у міському автотранспорті, однак остаточне рішення прийматиме виконавчий комітет. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

«Так, робоча група дала рекомендації переглядати тарифи. Перевізники подали свої розрахунки на 3 грн, проте тарифу у 3 грн ще нема в жодному іншому місті західного регіону, хоч ми маємо розуміти, що ці міста менші, ніж Львів. Максимальний тариф у містах Західної України – 2,5 грн. Слід зазначити, що у нас возять пільговиків не залежно від часу, дня та кількості пільговиків. В інших містах існують, як на мене, жорсткі обмеження. І ми маємо зрозуміти, що це велика складова того тарифу, який задекларували перевізники», – зазначив Олег Вілюра.

За словами  Олега Вілюри, в останній час кількість  скарг на «гарячу» лінію міста щодо роботи міського транспорту зменшується, однак на сьогодні якість перевезень не відповідає тарифу у 3 грн як цього хочуть перевізники.

 «Розуміємо, що теперішній тариф не дозволяє  перевізникам розвиватися. Це  тариф, який дозволяє підтримувати  теперішній стан, але якщо говорити про розвиток – то з часом тарифи будуть підняті», – зазначив Олег Вілюра.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *