ОСТАННІ НОВИНИ

Працівників «Львівелектротрансу» хочуть позбавити 20% заробітної плати

|

Голова постійної депутатської комісії інженерного господарства, транспорту та зв`язку Іван Гринда звернувся до міського голови Львова та начальника Територіальної інспекції з питань праці у Львівській області щодо порушень трудових прав працівників ЛКП “Львівелектротранс”.

 «Фактично їх примусово позбавлять 20% заробітної плати. Трудовий колектив з розумінням ставиться до нагальних проблем міста, у тому числі й до необхідності капітального ремонту вулиць, проте працівники наголошують, що по суті тягар збитків покладено саме на них. Більше того, профком ЛКП “Львівелектротранс” зазначає, що такі заходи до працівників підприємства, що виконують свою роботу в умовах суттєвої зношеності рухомого складу та складности маршрутів, лише дестабілізують коллектив», – зауважив Іван Гринда.

Зважаючи на це, депутат вимагає вжити невідкладних заходів для належного забезпечення трудових прав працівників львівського комунального підприємства “Львівелектротранс” та недопущення будь-яких порушень законодавства про оплату праці на підприємстві “Львівелектротранс”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *