ОСТАННІ НОВИНИ

На розвиток АПК Львівщини цьогоріч виділять 8,3 млн грн.

|

На реалізацію Комплексної програми підтримки та розвитку агропромислового комплексу Львівської області у 2013 році з обласного бюджету планується виділити 8 млн 300 тис. грн. Про це повідомляє прес-служба Львівської облради.

Сьогодні під час засідання постійної комісії з питань розвитку села та агропромислового комплексу ЛОР депутати погодили із зауваженнями та пропозиціями Порядок використання коштів для фінансування заходів Комплексної програми підтримки та розвитку агропромислового комплексу Львівської області на 2013-2015 роки.

Відповідно до цього Порядку, для проведення конкурсів та розподілу коштів із обласного бюджету, при департаменті агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації будуть утворені комісії за відповідними напрямками. Зокрема, буде створена комісія з надання підтримки на розвиток насінництва, збереження, відтворення та підвищення родючості ґрунтів. Також сільськогосподарські підприємства області у рамках підтримки галузі тваринництва зможуть отримати з обласного бюджету кошти на часткове відшкодування витрат, пов’язаних із штучним осіменінням маточного поголів’я у господарствах населення, часткову компенсацію вартості придбання племінних (генетичних) ресурсів, спеціальну дотацію за утримання корів молочного напряму продуктивності. Відповідно до Програми, з обласного бюджету буде надано підтримку для розвитку сільськогосподарської кооперації. Окрім того, виробники сільськогосподарської продукції Львівщини зможуть отримати кредитні субсидії.

Фото: PHL 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *