ОСТАННІ НОВИНИ

Адвокат Ольги Сніцарчук оскаржуватиме звільнення Тітушка

|

Захист побитої 18 травня в Києві журналістки “5 каналу” Ольги Сніцарчук має намір подати апеляцію на рішення суду, яким було відпущено під заставу в 23 тис. гривень і підписку про невиїзд підозрюваного у нападі на журналістів Вадима Тітушка.
Про це Українським Новинам сказала адвокат Сніцарчук Вікторія Кіріна. 

“Буде оскаржуватись (це рішення суду про заставу для Тітушка)… Найближчим часом, у максимально оперативні терміни це рішення буде оскаржено… оскільки ні потерпілих, ні представників потерпілих не викликали на розгляд (справи)… ми приймаємо всі можливі заходи, щоб це рішення (суду) одержати на руки й відразу ж його опротестувати”, – сказав адвокат. 

Крім того, захист має намір домагатися залучення міліцією до цієї справи інших підозрюваних, агресивні дії яких стосовно журналістів зафіксовані на відео з місця подій. 

Також Кіріна повідомила, що не бачить підстав уважати, що досудове розслідування щодо цієї справи затягається, але якщо такі факти будуть установлений – захист готовий їх заперечувати в судовому порядку. 

Як повідомляло агентство, 22 травня Шевченківський районний суд Києва відпустив Тітушка, що підозрюється в побитті журналіста й фотокореспондента на мітингу в Києві 18 травня, під заставу в близько 23 тис. гривень і підписку про невиїзд.

Нагадаємо, 18 травня поруч із місцем проведення акції опозиції “Вставай, Україно!” у Києві невідомі молоді люди почали бійку, у результаті якої постраждали журналіст Ольга Сніцарчук і фотограф Влад Содель. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *