ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові покажуть релігійні мультики

|

Представники Катехитичної комісії Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ запрошують всіх охочих – дорослих і дітей, на презентацію мультиплікаційних фільмів «Святі Таїнства» та «Духовне намисто – Страдч». Презентація відбудеться 28 травня, у вівторок, в приміщенні ЛКП «Культурно-освітній центр імені О. Довженка» (просп. Червоної Калини, 81). Початок о 11:00 год. Вхід вільний, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Як відомо, у сьогоднішньому медіапросторі відчутний брак мультфільмів, корисних дітям. З огляду на це Катехитична комісія Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ спільно із відео проектом «З любов’ю до дітей» та з анімаційною студією АРТ-Відео реалізувала проект мультфільмів на релігійну тематику.

Представники Комісії сподіваються, що поява нових українських релігійних стрічок стане альтернативою для більшості сучасних мультфільмів, які зображуються зло, насильство та агресію і провокують дитину повторювати це в реальному житті.

Додамо, що мультфільм про Святі Таїнства розкриває суть і глибину кожного із семи Таїнств. Тому цей матеріал буде корисним не лише для дітей, а і їхніх батьків, які є першими вчителями віри для своїх дітей, та катехитів, котрі зможуть використовувати їх на своїх заняттях.

«Духовне намисто – Страдч» у простий та цікавий спосіб розповідає про історію перлини українського християнського паломництва, що знаходиться в Страдчі. За словами о. Андрія Стадницького, заступника голови Катехитичної комісії Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ, християнські святині в Україні – це молитовний спів українського народу до Господа Бога, що «ллється з давніх віків й аж до сьогодні». Ця стрічка також буде корисною для глядачів будь-якого віку. Принагідно нагадуємо, що 26 червня 2013 року відбудеться Всеукраїнська патріарша проща до Страдча», – інформує Департамент інформації УГКЦ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *