ОСТАННІ НОВИНИ

«Карпати» видерли нічию у грі з «Металістом»

|

У матчі останнього туру Прем’єр-ліги львівські «Карпати» на власному полі спромоглися видерти нічию проти харківського «Металіста», зігравши 1:1.

«Карпати» грали у бойовому складі, хоча Дячук-Ставицький таки вдався до експериментів – Ксьонза перевів у півзахист, а крайнім захисником став Гірський. При цьому, що ні Худоб’яка, ні Кополовця в основі не було. Водночас  Маркевич дав своїм головним виконавцям відпочити з різних причин.

А головною несподіванкою гри стала повна відсутність фанатів у їх домашніх секторах. Перед секторами бовванів напис – «Як граєте, так і підтримуємо». Натомість з Харкова до Львова прибуло до 300 уболівальників, які натхненно підтримували свою команду весь матч.

Команди повели гру, думаючи про відпустки, тим паче, що жодних завдань клуби до вирішення не мали. «Металіст» забив із штрафного ледь не «випадково» – Соса пробив над стінкою зі штрафного і Мисак не встиг відбити м’яч.

У другому таймі господарі намагалися бодай мінімально налагодити командну гру, однак це ніяк не вдавалося. Гру пожвавив вихід на поле тотально поголеного Худоб’яка та Кополовця, який мав дві нагоди зрівняти рахунок, але вдало зіграв кіпер гостей. І тільки на останній доданій хвилині Штіліч гарним розрізним пасом вивів Худоб’яка на побачення з Шуховцевим. Воротар відбив удар, м’яч відлетів на Гладкого, який також завдав удару, але його блокував захисник і від нього м’яч упав на ногу Озарківу, що увірвався до штрафного майданчика гостей. Захисник, на радість глядачів, вгатив круглого у кут воріт так, що про ніякий порятунок не могло бути й мови.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *