ОСТАННІ НОВИНИ

Українці серед найсильніших націй світу

|

У Львові відбувся «Відкритий кубок України з бодібілдингу, фітнесу та бодіфітнесу». Організатором змагань  виступила Українська федерація бодібілдингу, президентом якої є депутат від ВО «Свобода» Львівської міської ради Святослав Шеремета. Про це пише Інформаційний портал депутатів.

За словами С.Шеремети, це найпрестижніший національний турнір весняного сезону. Головною метою проведення Кубку є визначення найкращих спортсменів країни та відбір до Національної збірної команди України на чемпіонат Світу, який відбудеться 14 червня цього року в Будапешті  (Угорщина).

«Учасниками цього змагання є, як атлети топ-рівня, так і любителі, що зумовлює велику кількість спортсменів-учасників та відкриття перспективних новачків. У якості почесних гостей та суддів приїхали відомі атлети-бодібілдери. Також були запрошені видатні атлети з інших видів спорту, зірки телебачення та шоу-бізнесу”, – повідомив депутат.

Абсолютним чемпіоном Відкритого кубка України 2013 став Віталій Подольський.

 Під час урочистого нагородження переможців, заступник голови фракції ВО “Свобода” у Львівській міській раді Любомир Мельничук зазначив: “Ніщо так не загартовує волю, мужність і дух, як спорт. На жаль, всі не можуть бути переможцями, але всі зусилля затрачені задля здобуття першості, концентрація волі й духу заради здобуття результату – беззаперечно вартують пошани. Здоров`я всієї нації і, відповідно, держави є у прямому взаємозв`язку зі здоров`ям кожного окремо взятого її представника. Участь у цьому турнірі такої великої кількості учасників та глядачів демонструє, що попри відсутність у чинної влади інтересу до пропаганди здорового способу життя та фізичної культур, українці продовжують зберігати чільні місця серед найсильніших націй світу”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *