ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати облради нарешті зветрдили перелік доріг до ремонту

|

21 травня у Львівській обласній раді відбулося засідання постійної комісій  з питань промисловості, ЖКГ, транспорту та зв’язку Львівської обласної ради, на якому депутати затвердили перелік об`єктів будівництва, реконструкції, ремонтів та утримання доріг Львівської області на 2013 рік. Про це інформує прес-служба Львівської облради.

Як вказує прес-служба, перелік сформовано відповідно до Програми фінансування робіт, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг, на 2013 рік, затвердженої на сесії Львівської обласної ради, за поданням Служба автомобільних доріг у Львівській області з врахуванням пропозицій депутатів Львівської обласної ради.

 Голова постійної комісії з питань промисловості, ЖКГ, транспорту та зв`язку Львівської обласної ради Михайло Задорожний зазначив, що Служба автомобільнихдоріг Львівської області відбирала у першу чергу ті об’єкти, які найбільшепотребують ремонту. Також при складанні переліку було враховано дороги, на які ще минулого року була виготовлена проектно-кошторисна документація. Окремо депутати рекомендували відремонтувати й ті дороги, що ведуть в села та містечка області, пов’язані з визначними іменами чи подіями в історії Львівщини й де щорічно відбуваються культурно-громадські заходи.

26 квітня обласна рада ухвалила програму будівництва, ремонту та утримання автодоріг на 2013 рік. За проект ухвали проголосували 70 депутатів облради. Загальна сума цієї програми становить 64.2 мільйона гривень. При цьому 75% коштів піде на дороги загального користування місцевого значення, а решта – на створення резервного фонду дорожньої інфраструктури.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *