ОСТАННІ НОВИНИ

Звільнено працівників ДАІ, які не надали допомоги потерпілим в ДТП

|

Керівництво Головного управління МВС України у Львівській області за результатами службового розслідування прийняло рішення про звільнення з органів внутрішніх справ працівників Державної автомобільної інспекції, які не вжили заходів для надання допомоги учасникам дорожньо-транспортної пригоди, яка мала місце на початку травня у Жовківському районі, в результаті якої троє людей, двоє з яких – неповнолітні – загинули, ще один чоловік був травмований. Про це інформує ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області.

Як нагадують в міліції, подія сталася 7 травня 2013 року на ділянці дороги між селом Нова Кам’янка та хутором Березина Жовківського району Львівської області. Близько 1.20 години водій автомобіля «Фольксваген-Пассат», якого переслідували працівники ДАІ, скоїв зіткнення з мотоциклом «Іж-Планета5».

Тоді внаслідок аварії  загинуло двоє осіб – 15-річний водій мотоцикла та 19-річний пасажир автомобіля, а згодом у лікарні від отриманих травм помер ще один учасник ДТП – 14-річний пасажир мотоцикла. Окрім цього ще один місцевий мешканець отримав тілесні ушкодження.

За свідченнями очевидців, працівники правоохоронних органів поїхали з місця події, залишивши потерпілих у небезпеці.

Співробітники міліції Львівської області провели службове розслідування за фактом вказаної вище дорожньо-транспортної пригоди. За його результатами з органів внутрішніх справ звільнено двох працівників Державної автомобільної інспекції.

Свої співчуття з приводу неповторної втрати трьох осіб, у тому числі двох неповнолітніх, рідним та близьким висловив начальник Головного управління МВС України у Львівській області генерал-майор міліції Олександр Рудяк.

«Насамперед хочу висловити щирі співчуття родичам та близьким загиблих у цій жахливій дорожньо-транспортній пригоді. За висновками службового розслідування, яке провели співробітники Відділу інспекції з особового складу ГУМВС України у Львівській області, 20 травня цього року було звільнено з органів внутрішніх справ інспекторів відділу ДАІ Жовківського РВ. Крім того, їх керівників притягнуто до суворої дисциплінарної відповідальності», – зазначив керівник міліції Львівщини.

На даний час матеріали знаходяться у прокуратурі Львівської області, яка має дати правову оцінку діям працівників міліції.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *